LOGIN
Gdje pronaći naše proizvode...?
19.03.2019.

Od sada omiljene poklone iz svijeta Magaze pronađite na novim lokacijama... heart Pročitajte više!

 

Našim iznenađenjima nije kraj! Da li ste znali gdje možete kupiti proizvode iz naše kolekcije...?

 

Ukoliko niste u prilici posjetiti našu Magazu u Sarajevu, cjelokupnu muzičku ponudu Dine Merlina možete pronaći u prodajnoj mreži iNovine. Spisak svih prodajnih mjesta iNovine na kojima se mogu naći muzička izdanja Dine Merlina možete pronaći na ovom linku.

 

Zbog svih naših kupaca iz Srbije sretni smo da se naše majice "Moj Beograde", "Danas sam OK", sveske i drugi omiljeni pokloni i muzički proizvodi iz naše kolekcije mogu pronaći i u Beogradu na dobro poznatoj lokaciji Jugoton-a, na adresi Nušićeva 27!

 

 

 

 

 

Pronađite čarobni kutak Dine Merlina i u njemu proizvode i poklone inspirisane nekim od njegovih prepoznatljivih stihova.

 

 

Osim toga, sve najljepše pjesme od sada na jednom mjestu: komplet-set cijele diskografije, koja će posebno obradovati sve ljubitelje opusa ovog umjetnika. Naravno, sve proizvode koji su u ponudi možete naručiti i online putem Jugoton web shop-a.

 

 

 

 

 

Za sve one koji planiraju putovati u Sarajevo ili iz Sarajeva lete na druge destinacije, a žele sa sobom ponijeti originalan poklon ili suvenir, s ponosom ističemo da se u bogatoj ponudi Duty Free Shop-a na Sarajevo International Airport (Međunarodni aerodrom Sarajevo) nalazi djelić Magaze u kojem možete pronaći najdraže stihove i poklone iz naše ponude majica i torbi.

 

 

 

 

Ali, to nije sve: ukoliko ste ljubitelj online kupovine samo jednim klikom otkrijte posebno odabranu seleciju Dino Merlin muzičkih proizvoda na e-shop BH Pošte

 

 

 

 

 

Posjetite nas od ponedjeljka do subote od 09:00 - 21:00 ili

odabrani poklon naručite na našem

web shop-u 24/7 

www.magaza.com.ba 

 

KONTAKT INFORMACIJE
Magaza d.o.o.
A. Veliki ćurčiluk 20, 71000 Sarajevo, BiH
T. +387 (0)33 266 000
Viber: +387 (0)61 93 66 09
E. magaza@bih.net.ba
RADNO VRIJEME
pon-sub od 09:00 - 21:00
USLOVI KORIŠTENJA I PRAVILA
SVIJET MAGAZE
CALLAN ACCREDITED SCHOOL
Budite u toku putem e-maila.
Pratite Magazu i na:
Sva prava zadržava
Developed by: website.ba