LOGIN
Sanjajmo zajedno velike snove!
06.09.2019.

Mjesec septembar bojimo inspirativnim bojama....pročitajte više!

Kažu da plava boja djeluje na intelekt, pomaže u opuštanju uma i povećava koncentraciju. Također, ova boja može da vam pomogne da dobijete inspiraciju ukoliko se bavite nekim kreativnim poslom, a mi smo za septembar odabrali prekrasnu azurnu nijansu kako bi nas podsjećala na ljeto, sunce, obalu i more

 

Ljeto nažalost ne može trajati zauvijek i mjesec septembar je vrijeme kada se vraćamo školskim ili poslovnim obavezama, a ponekad je samo jedna motivirajuća rečenica ili inspirativni citat ili stih dovoljan da nas potakne da se pokrenemo!

 

 

 

Pripremili smo upravo takvu kolekciju rokovnika kojih nikad dovoljno, a i lijepo izgledaju na svakom radnom stolu, u torbi ili na poslovnom sastanku; što je najvažnije, tu su kada ponestane ambicije i entuzijazma za ispunjavanje ciljeva, bilo poslovnih ili privatnih.

 

 

 

Septembar je također i vrijeme kada razmišljamo o tome kako dodatno obogatiti svoje znanje i unaprijediti vještine koje će nam pomoći u daljem obrazovanju ili profesionalnoj karijeri. Ukoliko ste i vi među onima koji traže način kako da što brže naučite ili usavršite svoj engleski jezik, Callan metoda će biti pravo otkriće i osvježenje ove sezone!

 

 

Kao jedna od najbržih, najefikasnijih i najisplativijih metoda učenja engleskog jezika na svijetu, idealna je za početnike kao i za sve one koji imaju pasivno znanje i ustručavaju se koristiti ga ili nemaju priliku da ga koriste, a željeli bi ga održavati “u formi”.

 

 

Sanjajmo zajedno velike snove! 

Ili, kako se to na engleskom kaže:

"Dream big!"

Dobro došli u Svijet Magaze!

 

Posjetite nas od 
ponedjeljka do subote od 09:00 - 21:00
 ili nas kontaktirajte putem emaila ili telefona 
 
Fotografije: Below the Rainbow

 

KONTAKT INFORMACIJE
Magaza d.o.o.
A. Veliki ćurčiluk 20, 71000 Sarajevo, BiH
T. +387 (0)33 266 000
Viber: +387 (0)61 93 66 09
E. magaza@bih.net.ba
RADNO VRIJEME
pon-sub od 09:00 - 21:00
USLOVI KORIŠTENJA I PRAVILA
SVIJET MAGAZE
CALLAN ACCREDITED SCHOOL
Budite u toku putem e-maila.
Pratite Magazu i na:
Sva prava zadržava
Developed by: website.ba