LOGIN
Top lista prazničnih poklona
20.12.2019.

Svakodnevno nastojimo da naš mali kutak bude svijet magičnih poruka i simbola koji donose radost svakome ko ih posjeduje. Ovog puta smo pripremili top listu savršenih prazničnih poklona!

 

Fascikla (mapa) inspirisana stihom "Dobro je kad u životu nekoga voliš, neko te voli" (uz potpis Dine Merlina) koristan je, ali i dekorativan predmet iz najnovije kolekcije Dino Merlin proizvoda, koji će obogatiti svaku kolekciju uredskog ili školskog asortimana.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Muzička šolja “I love music” namijenjena za kafu za ponijeti (coffee to go) je savršen odabir praktičnog, a iznimno lijepog poklona na temu muzike.

 

Hemijska olovka sa ukrasnim kristalima idealna je za sve uzraste i savršeno se kombinira uz rokovnike iz Dino Merlin kolekcije. Dostupna u bojama crvena, plava, pink (ciklama), crna i srebrna.

 

 

 

 

 

Za one koji traže poklon za sva vremena, donosimo čaroliju muzičkih kutija (gitara, violina i klavir) i minijatura instrumenata: gitara (klasična i električna), saksofon, klarinet, flauta, truba, tuba, rog, i dr.

 

 

 

 

Sklopivi kišobran "Sarajevo, divno mjesto, lijepo gizdavo". Izuzetno praktičan i dekorativan poklon za sve uzraste, izvrstan je i kao uspomena na grad Sarajevo. Otkrijte cijelu kolekciju! 

 

Za sami kraj, ako ste još uvijek u dilemi, dobra muzika je uvijek dobar izbor! Provjerite šta smo to izdvojili za vas klikom na ovaj link.

 

 

Model: Berina Hasanbegović
 
Posjetite nas od ponedjeljka do subote od 09:00 - 21:00
 ili poklon naručite na našem web shop-u 24/7.
KONTAKT INFORMACIJE
Magaza d.o.o.
A. Veliki ćurčiluk 20, 71000 Sarajevo, BiH
T. +387 (0)33 266 000
Viber: +387 (0)61 93 66 09
E. magaza@bih.net.ba
RADNO VRIJEME
pon-sub od 09:00 - 21:00
USLOVI KORIŠTENJA I PRAVILA
SVIJET MAGAZE
CALLAN ACCREDITED SCHOOL
Budite u toku putem e-maila.
Pratite Magazu i na:
Sva prava zadržava
Developed by: website.ba