LOGIN
Doživite spektakularan koncert Dine Merlina!
24.01.2020.

Spektakularan koncert Dine Merlina iz pulske Arene na Blu-rayu, DVD-u i dvostrukom CD-u. Pročitaj više...

Izvor: Croatia Records

Dino Merlin, najveća regionalna zvijezda, umjetnik koji oduševljava i ujedinjuje generacije svojim pjesmama i čiji značaj nadilazi granice ovih prostora, nastupio je 28. jula 2017. godine na najljepšoj pozornici na otvorenom – veličanstvenoj pulskoj Areni. Produkcijski uvijek korak ispred, Dino Merlin dupke ispunjenoj Areni priuštio je audio-vizuelni spektakl koji se pamti. Kako ne bi sve ostalo na prepričavanju, koncert će od 31.01. biti u prodaji na Blu-rayu, DVD-u i dvostrukom CD-u.

 

„Misija svake umjetnosti je da  što više ljudi osjeti dobro i da  prenese to dobro u  budućnost”, izjavio je Dino  Merlin u susret koncertu u  pulskoj Areni. Ova misao savršeno podcrtava sve ono što  Merlinovo stvaralaštvo  predstavlja, a postoji li bolji  način  da se ta misija nastavi  dalje nego objavom ovog spektakularnog koncerta? Osamnaest hitova i vrhunska produkcija garancija su kako se radi o jednom od najboljih live izdanja, jer Merlinova publika to zaslužuje.

 

Turneja Hotel Nacional obišla je mnoge gradove regije i šire, no pulska Arena posebno je zasjala. Bila je to nezaboravna noć u kojoj je publika uživala svjesna da je dio jedne fantastične priče koju može samo Dino Merlin ispričati. "Hotel Nacional", "Kad čovjek voli ženu", "Umri prije smrti", "Rane", "Moj je život Švicarska", "Deset mlađa", "Nešto lijepo treba da se desi", "Bosnom behar probeharao", samo su neke od Dininih pjesama koje su izvedene tu večer i naći će se na ovom live izdanju za čiju su produkciju snage udružili Magaza i Croatia Records.

 

Blu-ray, DVD i dvostruki CD su od 31.01.2020. u prodaji u službenim shopovima i web shopovima Magaze i Croatia Recordsa kao i svim većim muzičkim shopovima diljem regije, dok će audio snimak biti dostupan na svim digitalnim platformama.

 

KONTAKT INFORMACIJE
Magaza d.o.o.
A. Veliki ćurčiluk 20, 71000 Sarajevo, BiH
T. +387 (0)33 266 000
Viber: +387 (0)61 93 66 09
E. magaza@bih.net.ba
RADNO VRIJEME
pon-sub od 09:00 - 21:00
USLOVI KORIŠTENJA I PRAVILA
SVIJET MAGAZE
CALLAN ACCREDITED SCHOOL
Budite u toku putem e-maila.
Pratite Magazu i na:
Sva prava zadržava
Developed by: website.ba