LOGIN
Mala (slatka) priča iz komšiluka...
06.03.2020.

Sa vama dijelimo malu, slatku priču iz komšiluka...

 

Ono što svakodnevno pokreće #svijetmagaze je vaša ljubav kao i inspirativni ljudi i mjesta koja nas okružuju. Jedan takav kutak i inspiraciju smo otkrili u neposrednoj blizini naše oaze i spontano odlučili jedno kišno sarajevsko poslijepodne provesti u neodoljivom ambijentu Talks & Giggles, uz opuštajuće trenutke i preukusne slatke zalogaje.

 

 

 

"Talks and Giggles je mjesto za susret prijatelja, starih poznanika i potpunih neznanaca. Mjesto gdje ćete razmijeniti najljepše riječi, doživjeti emocije i zacehnuti se od smijeha.“ – tako stoji u opisu ovog slatkog mjesta, a nalazi se na obali Miljacke, na adresi Hamdije Kreševljakovića 61, Sarajevo.

 

 

 

 

 

Enterijer ovog romantičnog mjesta u pastelnim tonovima i šarmantni detalji bili su inspiracija za kreiranje novih uspomena.

 

 

Svoju šetnju kroz Sarajevo upotpunite posjetom ovog cafe-a, koji odiše toplinom doma, a proizvode iz naše kolekcije pronađite u našem shop-u na adresi Veliki ćurčiluk 20 svega 5 min od Talks & Giggles.

 

 

 

 

 

Ukoliko ste u potrazi za poklonom, sigurno ćete se složiti da svaki poklon zaslužuje posebno kreirano i lijepo ruho, a mi smo za vas kreirali klasično, a sofisticirano i što je najbitnije - originalno i specijalno dizajnirano ukrasno pakovanje Magaza luxury signature packaging u crnoj boji u kombinaciji sa ukrasnom mašnom (vrpcom) na kojoj je utisnut logo našeg brenda. 

 

Vama prepuštamo odabir vrpce: Magaza Sarajevo logotip ili originalni potpis Dino Merlin

 

 

Fotografije: Below the Rainbow
Lokacija: Talks & Giggles

 

Posjetite nas od ponedjeljka do subote od 09:00 - 21:00
 ili poklon naručite na našem web shop-u 24/7.

 

 

KONTAKT INFORMACIJE
Magaza d.o.o.
A. Veliki ćurčiluk 20, 71000 Sarajevo, BiH
T. +387 (0)33 266 000
Viber: +387 (0)61 93 66 09
E. magaza@bih.net.ba
RADNO VRIJEME
pon-sub od 09:00 - 21:00
USLOVI KORIŠTENJA I PRAVILA
SVIJET MAGAZE
CALLAN ACCREDITED SCHOOL
Budite u toku putem e-maila.
Pratite Magazu i na:
Sva prava zadržava
Developed by: website.ba