LOGIN
Modni editorijal by Shush Mush
06.06.2015.

Cocorose London & Azuni London by Shush-Mush

U saradnji sa Shush-Mush za vas smo ponovno pripremili modni editorijal s brendovima Cocorose London i Azuni London (sjetite se ovog posta). 

 

Kako bi stvorili lepršavi proljetni look ovaj put smo kombinirali predivne Clapham Pewter Cocorose cipele sa nakitom Azuni London. Cocorose London nam poručuje da njihova obuća predstavlja inovativnu pametnu modu koja nam omogućava da se lagano krećemo kroz dnevne izazove modernog života.

 

Vjerujemo da bi svaka žena nakon haotičnog radnog dana poželjela istu stvar: udobnu i savitljivu obuću koja može stati u svaku torbicu i tako nam biti dostupna u svakom trenutku. S Cocorose baletankama jednostavno možete uživati u svakom koraku i izgledati jednostavno neodoljivo. Kao što smo već jednom napomenuli po svoj par Cocorose baletanki ne morate ići do Londona, dovoljno je proštetati do Magaze u Sarajevu, mjestu koje na jedinstven način spaja muziku i engleske modne brendove.

 

U Magazi možete pronaći najveći i najbolji izbor muzike, odabrati svoj primjerak Cocorose London baletanki ili darovati sebi ili obradovati nekoga nakitom Azuni London

 

Azuni London inspiraciju crpi iz drevnih bogatstava i ljepota grčke mitologije i Egipta, a kombinacija poludragog kamenja i 24 karatne pozlate učini da i najjednostavnija kombinacija izgleda bogato i otmjeno. Ukoliko još niste posjetili Magazu, savjetujemo vam da se proštetate i pogledate šarmantne kolekcije Cocorose London baletanki i Azuni London nakita jer zasigurno ćete pronaći nešto čime ćete obradovati sebe ili vama drage ljude.

 

Više fotografija, možete pogledati i na Instagram profilu Magaze.

KONTAKT INFORMACIJE
Magaza d.o.o.
A. Veliki ćurčiluk 20, 71000 Sarajevo, BiH
T. +387 (0)33 266 000
Viber: +387 (0)61 93 66 09
E. magaza@bih.net.ba
RADNO VRIJEME
pon-sub od 09:00 - 21:00
USLOVI KORIŠTENJA I PRAVILA
SVIJET MAGAZE
CALLAN ACCREDITED SCHOOL
Budite u toku putem e-maila.
Pratite Magazu i na:
Sva prava zadržava
Developed by: website.ba