LOGIN
Modni editorijal Dino Merlin T-shirts
08.07.2015.

Modni editorijal: Dino Merlin T-shirts

Nakon što je 2000., 2004. i 2008. godine publici priredio istinske spektakle na Koševu, Dino Merlin, nakon sedam godina, obećava show za pamćenje kojim će oboriti vlastiti rekord – biće jedini umjetnik koji je četiri puta održao koncert na najvećem bosanskohercegovačkom stadionu. 

Ovaj nesvakidašnji događaj će pratiti izvrsna produkcija, a koncert na stadionu Koševo će biti jedini koncert koji će Dino Merlin ove godine održati u Bosni i Hercegovini.

Dosadašnja turneja kojom Dino Merlin promovira svoj aktuelni, 11. album “Hotel Nacional”, obara sve rekorde posjećenosti u dvoranama i gradovima širom Evrope i Amerike, a koncert 25. jula će biti četvrti susret bh. kantautora sa svojom publikom na koševskom stadionu.

Organizator koncerta Magaza d.o.o. se pobrinula da budete u potpunosti spremni kako za koncert tako i za ljeto! Za vas smo pripremili jednostavan, bijeli T-shirt sa dizajnom inspirisanim legendarnim pjesmama Dine Merlina kao “Je l’ Sarajevo gdje je nekad bilo”, “Bosnom behar probeharao”, “Danas sam OK”, ali i stihovima s posljednjeg albuma iz pjesama “Sve dok te bude imalo”, “Sve do medalje”, kao i dizajn inspirisan turnejom “Hotel Nacional” povodom koncerta na Koševu 25.7.2015. g. 

 

Ono čime smo posebno ponosni je to da je smo prepoznali kvalitet domaćih brendova te da smo upravo zato odabrali da majice od visokokvalitetnog prozračnog pamuka budu napravljene od strane domaćeg brenda Alma Ras. Također u ponudi možete naći i ceker s natpisom “Je l’ Sarajevo gdje je nekad bilo”.

 

Sve proizvode, kao i još pregršt drugih zanimljivih artikala Dino Merlin Official Merchandise kao i ulaznice za koncert možete pronaći u Magazi ili putem naše online stranice www.magaza.com.ba. Cijene proizvoda kreću se od 12,00 - 23,00 KM, zato budite spremni za koncert i počastite sebe ili jednostavno nekom dragom poručite poruku putem majice kroz upečatljive stihove Dine Merlina.

 

Cijeli modni editorijal pogledajte na blogu Shush-Mush, tako što ćete kliknuti ovdje.
Vidimo se na Koševu!

KONTAKT INFORMACIJE
Magaza d.o.o.
A. Veliki ćurčiluk 20, 71000 Sarajevo, BiH
T. +387 (0)33 266 000
Viber: +387 (0)61 93 66 09
E. magaza@bih.net.ba
RADNO VRIJEME
pon-sub od 09:00 - 21:00
USLOVI KORIŠTENJA I PRAVILA
SVIJET MAGAZE
CALLAN ACCREDITED SCHOOL
Budite u toku putem e-maila.
Pratite Magazu i na:
Sva prava zadržava
Developed by: website.ba