LOGIN
Greatest Hits Collection u prodaji
03.07.2016.

17 velikih hitova na jednom mjestu!

Croatia Records je 01.7. predstavila novu ediciju "Greatest Hits Collection" , koju otvara "jedan od najpopularnijih izvođača pop glazbe u regiji, Dino Merlin" (Croatia Records). 
 

"Merlinovi studijski albumi "Hotel Nacional" (2014.), "Ispočetka" (2008.), "Burek" (2004.), "Sredinom"(2000.) i raniji dosegli su nakladu od nekoliko desetaka tisuća primjeraka u Hrvatskoj i regiji, a njegovi koncertni spektakli, poput onog sarajevskog iz 2015. ili recentniji u Varaždinu ili Cetinju bilježe rekordan broj posjetitelja. Posljednja kompilacija Dinovih hitova, "The Ultimate Collection", objavljena je 2008. godine u nakladi Croatia Recordsa, no izvanredni uspjeh aktualnoga studijskog albuma "Hotel Nacional", koji sadrži fenomenalne pjesme poput "Ruže", "Školjke", "Sunce", "Undo", "Sve do medalje" i druge, bili su poticaj za stvaranje novoga izdanja sa 17 velikih hitova koji zaokružuju Dinovu uspješnu karijeru.

 


 

"Greatest Hits Collection" sadrži pjesme s gotovo svih Merlinovih studijskih albuma koje "Čarobnjak" iz Sarajeva obavezno izvodi na svojim koncertima, stoga ovo izdanje predstavlja i prekrasnu uspomenu za sve posjetitelje budućih Dinovih nastupa. Tako koncerte na aktualnoj turneji "Hotel Nacional", ali i ovaj album otvara nenadmašna "Školjka", pjesma koja se na službenom Dinovom YouTube kanalu približila brojci od čak 16 milijuna pregleda! Slijede pjesma "Undo", duet s Ivanom Banfić, "Godinama" koji je 2001. godine osvojio nagradu Porin za Hit godine, a odlične pjesme "Da šutiš (Indigo)", "Sve je laž", "Rane", "Moj je život Švicarska" i najstarija pjesma na ovome albumu "Kad zamirišu jorgovani" (album "Nešto lijepo treba da se desi" iz 1989. godine), smjestile su se na prvom dijelu albuma. 

 

Pjesma "Sve dok te bude imalo" nije bila službeni singl s albuma "Hotel Nacional", ali je na YouTubeu premašila brojku od čak 7 milijuna preslušavanja, a balade "Deset mlađa", "Nedostaješ" te duet "Supermen" s izuzetno popularnim Željkom Joksimovićem dio su najznačajnijeg Merlinovog opusa koji će raznježiti sve fanove. Kompilaciju zatvaraju dvije pjesme s albuma "Sredinom" - "Umri prije smrti" i naslovna "Sredinom". Uz CD sa 17 pjesama, "Greatest Hits Collection" sadrži i poster Dina Merlina te ponudu proizvoda (tzv.merchandise) s Merlinove službene internetske stranice: www.dinomerlin.com."


Sarajevska Magaza je ekskluzivni distributer za područje Bosne i Hercegovine. Klikni ovdje.

KONTAKT INFORMACIJE
Magaza d.o.o.
A. Veliki ćurčiluk 20, 71000 Sarajevo, BiH
T. +387 (0)33 266 000
Viber: +387 (0)61 93 66 09
E. magaza@bih.net.ba
RADNO VRIJEME
pon-sub od 09:00 - 21:00
USLOVI KORIŠTENJA I PRAVILA
SVIJET MAGAZE
CALLAN ACCREDITED SCHOOL
Budite u toku putem e-maila.
Pratite Magazu i na:
Sva prava zadržava
Developed by: website.ba