LOGIN
Pravite se Englezi od prve minute!
18.09.2016.

Novi ciklus edukacije počinje 3. oktobra 2016. godine. Upis i ulazna testiranja su u toku. 

 

Imate želju naučiti planetarno neophodni engleski jezik dovoljno dobro da biste se mogli sporazumijevati bez poteškoća sljedeći put kada sretnete stranca na ulici ili kada se naredni put zaputite u inostranstvo? Ili pak želite dovoljno usavršiti postojeće znanje da biste mogli napredovati u karijeri? Pritom, ne želite svoje vrijeme trošiti na staromodne načine odlaska na kurseve jezika, pasivno ispunjavanje praznih polja i pisanje zadaće. Želite drugačiju nastavu i kvalitetno, a brzo učenje engleskog jezika?

 

Kultna sarajevska Magaza kroz svoj edukacijski segment Magaza znanja na tržište Bosne i Hercegovine uvela je Callan metodu – jednu od najbržih, najučinkovitijih i najisplativijih metoda učenja engleskog jezika na svijetu koja bilježi višedecenijsku tradiciju na svjetskom nivou.  

 

Časovi  su interaktivni i dinamični jer se metoda zasniva na konverzaciji, brzini i sistematičnom ponavljanju s ciljem da polaznici počinju misliti, a time refleksno i govoriti na engleskom već od prvog časa. Na ovaj način pravilne gramatičke i jezičke konstrukcije usvajaju se prirodno, kao što je slučaj kada učite maternji jezik. I posljednje, ali ne najmanje važno, je fokus na pravilnom izgovoru pa se svaka izgovorena greška ispravlja i to u trenutku kad se desi.

Svaki čas je 100% engleski.

Aktivno slušate i aktivno govorite engleski već od prve minute.

 

Novi ciklus edukacije počinje 3. oktobra 2016. godine. Upis i ulazna testiranja su u toku. Informacije i upis na broj telefona 033 266 000 ili putem e-maila: magaza@bih.net.ba

 

Kultna sarajevska Magaza jedina je akreditovana škola za učenje engleskog po Callan metodi u BiH od 2012. godine. Za dodatne informacije o Callan metodi posjetite web stranicu: http://www.magaza.com.ba/engleski-po-callan-metodi 

 

KONTAKT INFORMACIJE
Magaza d.o.o.
A. Veliki ćurčiluk 20, 71000 Sarajevo, BiH
T. +387 (0)33 266 000
Viber: +387 (0)61 93 66 09
E. magaza@bih.net.ba
RADNO VRIJEME
pon-sub od 09:00 - 21:00
USLOVI KORIŠTENJA I PRAVILA
SVIJET MAGAZE
CALLAN ACCREDITED SCHOOL
Budite u toku putem e-maila.
Pratite Magazu i na:
Sva prava zadržava
Developed by: website.ba