LOGIN
Ulaznice u prodaji za ljetni spektakl 31.7!
13.06.2017.

LJETNI SPEKTAKL DINE MERLINA 31. JULA

NA TVRĐAVI OSTROŽAC

Dragulj među srednjovjekovnim utvrdama u Bosni i Hercegovini, stari grad Ostrožac 31. jula će ugostiti show “Hotel Nacional”, potvrđeno je iz menadžmenta Dine Merlina. Smještena na uzvišenju iznad Une, tvrđava Ostrožac nalazi se na listi nacionalnih spomenika, a na ovom posebnom lokalitetu Dino Merlin je održao koncert davne 2000. godine u okviru turneje “Sredinom”.

Organizator koncerta Magaza u saradnji sa Stage Art najavljuje da publiku koja će u Ostrožac 31. jula stići iz svih dijelova Bosne i Hercegovine, ali i susjednih država očekuje izvrstan show kao i jedinstvena energija koju na scenu donosi ovaj umjetnik. “Vrelo ljeto, vrela noć, vi i ja...jedna divna melodija”, stih je kojim Dino Merlin najavljuje ovaj koncert.

 

Show “Hotel Nacional” publika u Bosni i Hercegovini do sada je imala priliku doživjeti u Sarajevu na Stadionu Koševo u julu 2015. godine, te prošle godine u Areni Zenica, na Gradskom stadionuSanskom Mostu i na Stadionu Tušanj u Tuzli.

 

Ulaznice za koncert u posebnoj atmosferi tvrđave Ostrožac kreću u prodaju u srijedu, 14. juna na svim prodajnim mjestima mreže Kupikartu, putem portala www.kupikartu.ba, kao i na sljedećim ovlaštenim prodajnim mjestima u BiH:

 

Bihać: Nacionalni park Una, Poslovni centar Adna, Poslovni centar Bingo
Bosanska Krupa: Turistička agencija Krupaturist, Poslovni centar Adna
Cazin: Dom kulture (Kulturni centar), Poslovni centar Adna, Poslovni centar Bingo
Velika Kladuša: Poslovni centar Adna, Radio Velika Kladuša - Nacionalni park Una

 

Svega par dana prije koncerta u OstrošcuDino Merlin će 28. jula nastupati u jednoj od najprestižnijih i najljepših koncertnih pozornica na Mediteranu – pulskoj Areni, za koju su ulaznice u prodaji u sistemu Ticketshop (www.ticketshop.hr). Za ljetne koncerte turneje “Hotel Nacional” vlada veliki interes publike, a Dino Merlin svojim repertoarom, vrhunskim scenskim nastupima i pratećom audio-vizuelnom produkcijom jednostavno briljira. 

 

KONTAKT INFORMACIJE
Magaza d.o.o.
A. Veliki ćurčiluk 20, 71000 Sarajevo, BiH
T. +387 (0)33 266 000
Viber: +387 (0)61 93 66 09
E. magaza@bih.net.ba
RADNO VRIJEME
pon-sub od 09:00 - 21:00
USLOVI KORIŠTENJA I PRAVILA
SVIJET MAGAZE
CALLAN ACCREDITED SCHOOL
Budite u toku putem e-maila.
Pratite Magazu i na:
Sva prava zadržava
Developed by: website.ba