LOGIN
Koji su to najnoviji modeli?
08.10.2017.

Donosimo vam nekoliko najnovijih i najelegantnijih modela baletanki Cocorose London!

Baletanke su bezvremenska obuća i dolaze nam u sve više različitih varijanti za svačiji ukus. Zanimljive su po tome što su vrlo lagane i odlična su zamjena za visoke štikle nakon kojih nas stopala i noge počnu boljeti. Uvijek zato rado nosimo par baletanki sa sobom i jedva čekamo da uskočimo u svoj omiljeni par kako bismo nesmetano nastavili raditi, šetati, plesati i zabavljati se.

Cocorose London baletanke su praktične i univerzalne, odgovaraju uz baš sve odjevne kombinacije; možete ih nositi u kombinaciji s farmerkama i običnom pamučnom majicom, kao i u kombinaciji s lepršavom haljinom. Odlično se slažu i uz poslovnu odjeću, kao i uz neke sportske odjevne varijante. Donosimo vam nekoliko najnovijih i najelegantnijih modela koje, osim što možete prošetati u gradu i na poslovnom putu, možete planirati i za svečane odjevne kombinacije na nekim od posebnih izlazaka i događaja ove jeseni i zime.

Da biste pregledali cijeli album fotografija kliknite ovdje, a neke od izdvojenih modela i njihove cijene pogledajte ovdje.

 

KONTAKT INFORMACIJE
Magaza d.o.o.
A. Veliki ćurčiluk 20, 71000 Sarajevo, BiH
T. +387 33 266 000
F. +387 33 266 007
E. magaza@bih.net.ba
RADNO VRIJEME
pon-sub od 09:00 - 21:00
USLOVI KORIŠTENJA I PRAVILA
SVIJET MAGAZE
CALLAN ACCREDITED SCHOOL
Budite u toku putem e-maila.
Pratite Magazu i na:
Sva prava zadržava
Developed by: website.ba