LOGIN
Promocija knjige 50 godina bh. pop-roka
11.10.2017.

Vodimo vas na pedesetogodišnje putovanje kroz bh. pop-rok s Amirom Misirlićem!

U subotu, 14.10. s početkom u 13:00, sarajevska Magaza će ugostiti Amira Misirlića, čovjeka kojeg nazivaju neumornim hroničarem zbivanja na pop-rok sceni Bosne i Hercegovine i novinarom koji je zaslužan što su mnoge pojave i akteri bogatog muzičkog života naše zemlje ostali dokumentirani.

 

Povod druženja je promocija i potpisivanje njegove najnovije knjige pod nazivom "50 godina bosanskohercegovačkog pop-roka", kojom je Misirlić dao značajan doprinos istraživanju razvoja ovog muzičkog žanra na prostoru Bosne i Hercegovine. Knjiga predstavlja, do sada, najcjelovitiji prikaz rasta i razvoja popularne muzike na području naše države u posljednjih pet decenija i kao takva može poslužiti i onima koji profesionalno prate muzičku scenu, ali i kao zgodan priručnik sa mnoštvom relevantnih informacija i dobrim dijelom do sada nepoznatih detalja.

 

Ukratko, riječ je o izdanju koje svakako treba naći svoje mjesto u kućnoj biblioteci svih ljubitelja bosanskohercegovačkog pop-roka, ali sigurno je i da je to knjiga koja može predstavljati reprezentativan i luksuzan poklon koji priča priču o značajnom periodu muzičkog života Bosne i Hercegovine.

 

Oktobar važi za mjesec knjige i Magaza sve knjigoljupce i muzikofile, ali i one radoznale, sa velikim zadovoljstvom poziva na druženje sa Amirom Misirlićem, čovjekom koji slovi za “živu enciklopediju” bh. pop-roka. Druženje zakazujemo u subotu 14.10. u Magazi, u srcu Baščaršije.

 

 

KONTAKT INFORMACIJE
Magaza d.o.o.
A. Veliki ćurčiluk 20, 71000 Sarajevo, BiH
T. +387 33 266 000
F. +387 33 266 007
E. magaza@bih.net.ba
RADNO VRIJEME
pon-sub od 09:00 - 21:00
USLOVI KORIŠTENJA I PRAVILA
SVIJET MAGAZE
CALLAN ACCREDITED SCHOOL
Budite u toku putem e-maila.
Pratite Magazu i na:
Sva prava zadržava
Developed by: website.ba