LOGIN
Uzmi ovaj dar...
25.11.2017.

Lijepa pjesma - to je dar!

 

 

Kažu da je muzika univerzalni jezik - jezik duše. Zapravo, kada malo bolje razmislimo, shvatimo da je muzika nešto što nas okružuje gotovo koliko i zrak koji udišemo! Od uspavanki koje nam pjevuše mame ona postaje neizostavan dio naših života i baš kao što je to slučaj sa zrakom, čini se kao da ni bez muzike ne bismo mogli dugo izdržati.

 

Uz muziku trčimo, uz nju učimo, plešemo, kuhamo, putujemo, odmaramo...Dok nas neka muzika samo pokreće na ples, druga nas inspiriše da učinimo velika djela, donesemo važne promjene u životu, pozitivnije razmišljamo... Lijepa melodija nas oplemeni, umiri i opusti, a stihovi koje dotaknu našu dušu daju nam prijeko potrebnu hrabrost da se odvažimo i učinimo ono što nismo ni slutili da smo u stanju učiniti.

 

Baš iz ovih razloga muzika je prekrasan poklon za svakoga i u gotovo svakoj prilici, bilo da se radi o voljenoj osobi, prijateljima, poslovnim partnerima ili gostima iz druge države koji sa sobom žele ponijeti autentičan komadić naše države i uspomenu na vas...i upravo zato kontinuirano nastojimo da za vas obezbijedimo samo najljepše poklone na temu muzike kreirane s ljubavlju, kako bi vi tu ljubav širili dalje!

 

U Magazi možete pronaći široku lepezu muzičkih žanrova, od modernih interpretatora sevdalinke kao što su Amira Medunjanin, Damir Imamović i Božo Vrećo preko mnoštva domaćih i stranih albuma pop-rock, klasike i jazz-a (o kojima više možete pročitati u ovom tekstu) pa sve do muzičkih suvenira i instrumenata za odrasle, ali i djecu (pročitaj više).

 

Naravno, posebno mjesto zauzimaju naše kolekcije inspirisane kultnim stihovima Dine Merlina “Made in BiH”, koje možete pogledati ovdje.

 


Osim u Magazi, na našoj adresi Veliki ćurčiluk 20 (Sarajevo), veliki dio našeg asortimana možete pregledati i naručiti i putem našeg web shop-a, jer dostavu proizvoda vršimo na kućni prag diljem svijeta. Potrudili smo se da vam i dodatno olakšamo potragu kreiravši za vas Facebook shop, a ako i dalje niste sigurni kako napraviti pravi izbor svakako od srca preporučujemo Magazinu besplatnu uslugu “personal shopper” kojom naš educirani tim ostavlja trajan pečat u vašem životu tako što vam otkriva magični svijet muzike!
KONTAKT INFORMACIJE
Magaza d.o.o.
A. Veliki ćurčiluk 20, 71000 Sarajevo, BiH
T. +387 (0)33 266 000
Viber: +387 (0)61 93 66 09
E. magaza@bih.net.ba
RADNO VRIJEME
pon-sub od 09:00 - 21:00
USLOVI KORIŠTENJA I PRAVILA
SVIJET MAGAZE
CALLAN ACCREDITED SCHOOL
Budite u toku putem e-maila.
Pratite Magazu i na:
Sva prava zadržava
Developed by: website.ba