LOGIN
50 godina bosanskohercegovačkog pop roka Amir Misirlić
50 KM

Knjiga „50 godina bosanskohercegovačkog pop-roka“ Amira Misirlića, predstavlja, do sada najcjelovitiji prikaz rasta i razvoja popularne muzike na području Bosne i Hercegovine u posljednjih pet decenija.

Na preko 300 stranica, sa mnoštvom fotografija i kompletnim diskografijama relevantnih autora i izvođača sa prostora Bosne i Hercegovine ova knjiga može poslužiti i onima koji profesionalno prate muzičku scenu, ali i kao zgodan podsjetnik i priručnik koji će vam dati relevantne, a nerijetko i zanimljive i široj javnosti nepoznate podatke.

Ova knjiga je svojevrsni nastavak „Prvog BH pop rock leksikona“ koji je isti autor objavio 2004. godine. Nakon trinaest godina podaci su ažurirani, ispravljene neke pogreške, ubačeni oni koji su nedostajali i napravljen kompletniji pregled. Knjiga je podijeljena u pet cjelina po dekadama u kojima su neki od ovih izvođača pokretali svoju karijeru ili ostvarivali najznačajnije uspjehe.

U pitanju je izdanje koje ćete sigurno držati pri ruci i svako malo mu se vraćati, a sigurno je i da je to knjiga koja, u svakoj prilici može predstavljati i lijep i luksuzan poklon.  

 

Veličina:
Količina:
+ -
DODAJ U KORPU
IZDVAJAMO
SVI PROIZVODI
KONTAKT INFORMACIJE
Magaza d.o.o.
A. Veliki ćurčiluk 20, 71000 Sarajevo, BiH
T. +387 (0)33 266 000
Viber: +387 (0)61 93 66 09
E. magaza@bih.net.ba
RADNO VRIJEME
pon-sub od 09:00 - 21:00
USLOVI KORIŠTENJA I PRAVILA
Budite u toku putem e-maila.
Pratite Magazu i na:
Sva prava zadržava
Developed by: website.ba