LOGIN
Klavir za djecu Fancy Baby Grand
299 KM239 KM

Schoenhut dječiji klaviri su pravi, mali instrumenti namijenjeni djeci uzrasta od 3+. Poput velikih klavira, ton se, po pritisku tipke, dobiva mehaničkim kontaktom čekića i, u slučaju Schoenhut dječijih klavira, metalne šipke, što ovim instumentima daje unikatan i prije svega prijatan ton. Širina tipke na Schoenhut klavirima je istovjetna širini tipke na velikim klavirima, međutim, za razliku od velikih (čiji mehanizam daje tipci karakterističu težinu), Schoenhut klaviri ne pružaju osjetan otpor pod prstima, što uz kraću dužinu samih tipki, čini Schoenhut klavire iznimno prikladne za djecu i dječije prstiće.

Ovaj model raspoloživ u crnoj boji: bijela, crvena i roza su rasprodate (prikazani na fotografijama). Broji 2.5 oktave. U cijenu uključena klupa (stolica) kao i knjižica s notama za učenje.

Proizvođač: Schoenhut - američka firma s tradicijom iz 1892. i vodeći proizvođač instrumenata za djecu. Napomena: proizvod s pakovanjem teži cca. 13 kg. Prije kupovine, obavezno je da nas kontaktirate putem telefona ili e-maila, radi dogovora o načinu transporta i cijeni koštanja transporta. Plaćanje pouzećem moguće samo unutar BiH.

Ovaj proizvod trenutno nije dostupan.
IZDVAJAMO
SVI PROIZVODI
KONTAKT INFORMACIJE
Magaza d.o.o.
A. Veliki ćurčiluk 20, 71000 Sarajevo, BiH
T. +387 (0)33 266 000
Viber: +387 (0)61 93 66 09
E. magaza@bih.net.ba
RADNO VRIJEME
pon-sub od 09:00 - 21:00
USLOVI KORIŠTENJA I PRAVILA
Budite u toku putem e-maila.
Pratite Magazu i na:
Sva prava zadržava
Developed by: website.ba