LOGIN
Kolekcija Sarajevo Na putu / On the road
69 KM

Magaza preporučuje selekciju proizvoda inspirisanih stihom "Sarajevo, divno mjesto, lijepo gizdavo", iz pjesme "Sarajevo" Dine Merlina sa albuma "Burek" po specijalnoj cijeni.

U kolekciji "Na putu / On the road"

  • ruksak
  • kišobran
  • privjesak za ključeve
  • maska za mobitel (model po želji) *** ovaj proizvod je opcionalan. Cijena kolekcije bez maske je 59,00 KM

Sve proizvode možete kupiti i odvojeno, a nalaze se na linku ovdje.

Ukoliko imate pitanja ili biste radije željeli mix & match proizvode po svom izboru preporučujemo da nas prije narudžbe kontaktirate putem e-maila ili telefona/Viber/WhatsApp.

Platneni (natur) ruksak bež boje u kombinaciji sa crnom eko kožom "Sarajevo, divno mjesto, lijepo gizdavo" idealan je kao modni dodatak - lagan, praktičan i originalan. Može se nositi ili kao ruksak ili kao torba. Print na prednjoj strani u bojama kao što je prikazano na fotografiji uz potpis Dine Merlina, koji je utisnut na prednjem dijelu ruksaka u vidu tzv. "suhog pečata" kao i apliciran na ušivnoj etiketi sa strane ruksaka. Sklopiv, praktičan i visoko-kvalitetni kišobran "Sarajevo, divno mjesto, lijepo gizdavo" sa ručnim otvaranjem i sa 6 (šest) polja, odnosno, panela od kojih je na svaki apliciran dizajn, odnosno potpis Dino Merlin.

Ne propustite ovu izuzetno praktičnu i dekorativnu kolekciju za sve uzraste. Također je izvrstan odabir kao poklon i suvenir i uspomena na grad Sarajevo; što je najvažnije, kupovinom kolekcije ostvarujete značajnu uštedu u odnosu na kupovinu pojedinačnih proizvoda.

Veličina:
Količina:
+ -
DODAJ U KORPU
IZDVAJAMO
SVI PROIZVODI
KONTAKT INFORMACIJE
Magaza d.o.o.
A. Veliki ćurčiluk 20, 71000 Sarajevo, BiH
T. +387 (0)33 266 000
Viber: +387 (0)61 93 66 09
E. magaza@bih.net.ba
RADNO VRIJEME
pon-sub od 09:00 - 21:00
USLOVI KORIŠTENJA I PRAVILA
Budite u toku putem e-maila.
Pratite Magazu i na:
Sva prava zadržava
Developed by: website.ba