LOGIN
Porculanska šolja i poklon-kutija Dobro je kad u životu (gold)
29 KM

Šolja "Dobro je kad u životu nekoga voliš, neko te voli". Dizajn je inspirisan istoimenim stihom iz pjesme "Da šutiš" sa albuma "Ispočetka".

Šolja je izrađena od najfinijeg porculana (new bone china) i periva je u mašini za suđe. Zapremina je 300 ml. Print je obostran (na obje strane) i zbog toga pogodan i za dešnjake i ljevake.

Posebnost ove šolje ogleda se i u činjenici da je brendirana potpisom "Dino Merlin" u unutrašnjosti kao i na dnu (u vidu apliciranog pečata).

Dolazi upakovana u crnu poklon-kutiju sa poklopcem, koja je također brendirana potpisom. Kutija se može koristiti odvojeno kao ukrasna kutija za odlaganje. 

Šolja se može kupiti odvojeno ili u setu od dvije šolje (mix & match).

Preporuka Magaze je prekrasna kombinacija dvije šolje "Dobro je kad u životu nekoga voliš, neko te voli" (color) i "Dobro je kad u životu nekoga voliš, neko te voli" (gold) kao set, koji možete vidjeti na ovom linku.

Svi proizvodi iz kolekcije "Dobro je kad u životu nekoga voliš, neko te voli" su izvrstan odabir kao poklon za Dan zaljubljenih - Valentinovo, Dan žena - 8. mart, godišnjice, rođendane i dr. i dostupni su na ovom linku.

 

Veličina:
Količina:
+ -
DODAJ U KORPU
IZDVAJAMO
SVI PROIZVODI
KONTAKT INFORMACIJE
Magaza d.o.o.
A. Veliki ćurčiluk 20, 71000 Sarajevo, BiH
T. +387 (0)33 266 000
Viber: +387 (0)61 93 66 09
E. magaza@bih.net.ba
RADNO VRIJEME
pon-sub od 09:00 - 21:00
USLOVI KORIŠTENJA I PRAVILA
Budite u toku putem e-maila.
Pratite Magazu i na:
Sva prava zadržava
Developed by: website.ba