LOGIN
Set od dvije porculanske šolje i poklon-kutija Dobro je kad u životu
49 KM

Set od dvije porculanske šolje "Dobro je kad u životu nekoga voliš, neko te voli". Dizajn je inspirisan istoimenim stihom iz pjesme "Da šutiš" sa albuma "Ispočetka". Jedna šolja je šarenog printa (color), dok je druga crno-zlatnog printa (gold), kao što se može vidjeti na fotografiji. Iz ovog razloga set je prekrasan odabir kao poklon za par.

Šolje su izrađene od najfinijeg porculana (new bone china) i perive su u mašini za suđe. Zapremina pojedinačne šolje je 300 ml. Print je obostran (na obje strane) i zbog toga je svaka šolja pogodna i za dešnjake i ljevake.

Obje šolje su brendirane potpisom "Dino Merlin" u unutrašnjosti kao i na dnu (u vidu apliciranog pečata).

Set dolazi upakovan u crnu, ukrasnu poklon-kutiju sa poklopcem, koja je također brendirana potpisom. Kutija se može koristiti odvojeno kao ukrasna kutija za odlaganje.

Svaka od šolja iz ovog seta može se kupiti i odvojeno na ovom linku, ali kupovinom ovog seta dobivate dupli užitak uz značajnu uštedu.

Svi proizvodi iz kolekcije "Dobro je kad u životu nekoga voliš, neko te voli" su izvrstan odabir kao poklon za Dan zaljubljenih - Valentinovo, Dan žena - 8. mart, godišnjice, rođendane i dr. i dostupni su na ovom linku.

Veličina:
Količina:
+ -
DODAJ U KORPU
IZDVAJAMO
SVI PROIZVODI
KONTAKT INFORMACIJE
Magaza d.o.o.
A. Veliki ćurčiluk 20, 71000 Sarajevo, BiH
T. +387 (0)33 266 000
Viber: +387 (0)61 93 66 09
E. magaza@bih.net.ba
RADNO VRIJEME
pon-sub od 09:00 - 21:00
USLOVI KORIŠTENJA I PRAVILA
Budite u toku putem e-maila.
Pratite Magazu i na:
Sva prava zadržava
Developed by: website.ba