LOGIN
Trzalice (set) Dino Merlin Je l' Sarajevo gdje je nekad bilo
12 KM

Limited edition set trzalica inspirisanih stihom i pjesmom "Je l' Sarajevo gdje je nekad bilo" i s potpisom Dine Merlina. Zanimljiv i originalan poklon za one koji vole muziku, sviraju gitaru ili sve one koji žele imati jedinstven suvenir koji će podsjećati na Sarajevo.

Set sadrži 4 (četiri) premium celuloid trzalice srednje debljine (0,71mm) od kojih su dvije bijele i dvije crne, sa obostrano apliciranim grafičkim uzorcima. Made in the USA. 

  • Prednja strana: Je l' Sarajevo gdje je nekad bilo i potpis Dine Merlina (posmatra se vertikalno kao što je prikazano na slici)
  • Poleđina: Dvije trzalice crne boje sa potpisom Dine Merlina i dvije trzalice bijele boje sa dizajnom "Je l' Sarajevo gdje je nekad bilo"

Trzalice dolaze u setu u obliku poklon-kartice (veličine standardne bankovne kartice) i osim što predstavljaju neizostavan dio opreme svakom gitaristi, prezentirane na ovaj način su odličan izbor za poklon muzičarima, te posebno onima koji vole ili sviraju gitaru.

Trzalice se mogu istisnuti iz kartice i ponovo vratiti na mjesto kada se ne koriste. Iz ovog razloga i zbog načina pakovanja trzalice su prenosive u novčaniku i čak i ako se aktivno ne koriste, odlične su kao trajna uspomena za svaki novčanik.

Ovaj set je "2 u 1" - set trzalica i poklon/suvenir u jednom! 

Trzalice sa ovim dizajnom i potpisom Dino Merlin se mogu kupiti i odvojeno na ovom linku u tri varijacije boja.

Veličina:
Količina:
+ -
DODAJ U KORPU
IZDVAJAMO
SVI PROIZVODI
KONTAKT INFORMACIJE
Magaza d.o.o.
A. Veliki ćurčiluk 20, 71000 Sarajevo, BiH
T. +387 (0)33 266 000
Viber: +387 (0)61 93 66 09
E. magaza@bih.net.ba
RADNO VRIJEME
pon-sub od 09:00 - 21:00
USLOVI KORIŠTENJA I PRAVILA
Budite u toku putem e-maila.
Pratite Magazu i na:
Sva prava zadržava
Developed by: website.ba